de

webshop

van
de

Keuken

van het

on

g

ewenst dier

VERKOOPPUNTEN

We zijn een samenwerking aangegaan met Boerenenburen.nl particulier kan op 3 locaties onze producten ophalen Wij zijn daar regelmatig zelf aanwezig. Amstelglorie, Vers- Alkmaar, de Ceuvel Amsterdam, Het Kasteel, Amsterdam Buitenveldert.

Cafe Keppler, van der Pekstraat 1 Amsterdam
Frank`s smokehouse, Amsterdam
Pakhuis de Zwijger.

Restaurants die met de Goede Vissers samenwerken kunnen via hen een bestelling doen.

AGENDA

OPEN - open studio dagen nieuw en meer 10 en 11 september 2022

Op 15 maart 2023 is er een plaagdierdiner in Utrecht. Locatie Nijverheidskade 15,Utrecht bij restaurant Peuzel. In het voorjaar komt er een diner bij Babbe bij het Groene Veld. Je kunt je  hier opgeven en reserveren.

Kopen kan online in de mail van de KvhOD maar ook via Boerenenburen op 3 locaties in Amsterdam en op 1 locatie in Alkmaar bij Vers.

Stuur ons voor de zekerheid een mail met je bestellingen ze komen af en toe niet goed door. De posterijen werken op dit moment niet goed Het is veel te druk. We verzenden bij hoge uitzondering. in de randstad wordt getracht te leveren en op de biologische markt in Utrecht kun je op vrijdag bij de Goede Vissers terrecht. Wel eerst bestellen! dan wordt t op naam voor je klaargelegd.

Wil je iets van ons proeven dat kan.in Amsterdam Noord kun je bitterballen eten bij cafe Keppler , Amsterdam, eet je bij Pianeta Terra , Beulingstraat, Amsterdam- centrum vraag dan naar meerkoet, kraai of zwaan.Een broodje kroket kun je eten bij restaurant de Lage Vuursche in de provincie Utrecht.

Data plaagdier diners 2022 ; op 1 december 2022 is er een plaagdierdiner. Je kunt je  hier opgeven en reserveren.

Op het plaagdier diner eet je de wat minder courante ongewenste dieren en gaan we tijdens het diner in gesprek over waarom, hoe en waar en we vertellen iets over de geschiedenis en achtergrond van de dieren. 

Plaagdier diners, Amsterdam / Breda / Utrecht / Arnhem/ Groningen

Geef je hier op. Dan wordt je uitgenodigd voor de komende diners. Houdt ook onze facebook pagina in de gaten