de

webshop

van
de

Keuken

van het

on

g

ewenst dier

AfhaalPUNTEN

Ons verzoek is zelf over uw bestelling geen telefonisch contact met het afhaalpunt te hebben. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht

Nieuw en Meer 
Nieuw en Meer is de thuisbasis van de KvhOD Navigatie op Oude Haagseweg 51
Iemand van de keuken komt je tegemoed 

Art Kitchen
Hemonylaan, Amsterdam *op zaterdagen Tijdens corona wordt er brood van bakker MAMA verkocht. De tijden zijn daardoor aangepast. Ze zijn de hele week open behalve zondag.

boerenenburen.nl is een platform van producenten. Met enkele locaties, buurderijen, zijn wij verbonden; de Ceuvel, Amsterdam, Amstelglorie, Amsterdam, Vers, Alkmaar en Bakkerij Meijer, Amsterdam ( buitenveldert )DAKKAS in Haarlem.

AGENDA

Verkoop kan online maar ook via 3 locaties in Amsterdam en in Alkmaar bij Vers bij Boerenenburen De wilde ganzen eieren zijn te verkrijgen bij Art Kitchen Gallery en ook via boerenenburen.nl

De posterijen werken op dit moment niet zo goed Het is veel te druk. We verzenden bij hoge uitzondering. in de randstad wordt getracht te leveren en op de biologische markt in Utrecht kun je op vrijdag bij de goede vissers terrecht In Rotterdam op vrijdagen bij Fenix food hal vanaf 10:00 t/m zaterdag 19:00 u.Wel eerst bestellen!dan wordt t op naam voor je klaargelegd.

Wil je iets van ons proeven dat kan. Een aanrader is Ethica Restaurant in Den Haag aan de Dunne bierkade. in Amsterdam Noord kun je bitterballen eten bij cafe Keppler of bij Pakhuis de Zwijger, Amsterdam, eet je bij Pianeta Terra , Beulingstraat, Amsterdam- centrum vraag dan naar meerkoet, kraai of zwaan. 

Data plaagdier diners 2020 ; Onbekend Ze zullen weer starten als de maatregelen voor COVID-19 worden opgeheven.

Op het plaagdier diner eet je de wat minder courante ongewenste dieren en gaan we tijdens het diner in gesprek over waarom, hoe en waar en we vertellen iets over de geschiedenis en achtergrond van de dieren. 

Plaagdier diners, Amsterdam / Breda / Utrecht / Arnhem/ Groningen

Geef je hier op. Dan wordt je uitgenodigd voor de komende diners. Houdt ook onze facebook pagina in de gaten